Apelurile la Ambulanta Giurgiu s-au dublat in ultimele doua zile

Numarul solicitarilor la Serviciul Judetean de Ambulanta (SJA) Giurgiu s-a dublat in ultimele 24 de ore. In ultimele doua zile s-au inregistrat cele mai ridicate temperaturi din luna august,

„Daca duminica am avut 42 de solicitari in 24 de ore, ieri (luni – n.r.) numarul solicitarilor a ajuns la 90 in 24 de ore”, a precizat purtatorul de cuvant al SJA Giurgiu, Rodica Carabas, potrivit Agerpres.

Chiar daca paleta solicitarilor este una larga, cei de la SJA Giurgiu au constatat o crestere a numarului solicitarilor din partea celor cu boli psihice.

De asemenea, ingrijiri speciale au avut nevoie si multe persoane cu afectiuni cardiace.

Marti, pana in jurul pranzului, numarul solicitarilor la SAJ Giurgiu a ajuns la aproximativ 80.

Etichete: ambulanta, primul ajutor canicula, ambulanta giurgiu

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.