Apel la responsabilitate | Orban: Nu e cazul sa ne gandim la relaxare, dar nu ne dorim nici restrictii

Premierul Ludovic Orban a facut, vineri, un nou apel catre populatie sa respecte normele de protectie sanitara. Demnitarul a indemnat la responsabilitate in contextul pandemiei de Covid-19.

„Sa se protejeze, sa respecte normele de protectie sanitara. Sunt lucruri simple. (…) Daca ne imbolnavim, ducem boala acasa si ii imbolnavim, in primul rand, pe cei dragi. (…) Trebuie sa fim responsabili si sa ne pazim de acest virus pervers. Nu e cazul sa ne gandim la relaxare, dar nu ne dorim nici restrictii si, mai ales, nu ne dorim sa mai afectam economia in niciun fel. Economia trebuie sa functioneze, in fiecare saptamana adoptam toate actele normative pentru a transpune in practica planul de relansare economica”, a declarat Orban, citat de Agerpres.

Reamintim ca Romania a depasit pragul psihologic de peste 1000 de noi cazuri de Covid-19 in 24 de ore.

Etichete: masuri protectie coronavirus, distantare sociala, pandemie covid-19, ludovic orban

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.