Aparatura medicala noua pentru trei spitale din Satu Mare

Aparatura medicala si echipamente de comunicatii in urgenta pentru trei spitale din Satu Mare. Consiliul Judetean din acest judet a primit de la Ministerul Sanatatii 12,2 milioane de lei pentru achizitionarea acestora.

Potrivit unui comunicat de presa, cele mai multe echipamente vor intra in custodia Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare. Aici urmeaza sa fie adus un aparat de ventilatie mecanica compatibil cu RMN, 15 aparate de ventilatie mecanica pentru adulti/copii/nou-nascuti, un sterilizator cu abur si formaldehida, sterilizator cu abur, unitate de spalare manuala, statie de apa pentru hemodializa osmoza inversa, doua monitoare de functii vitale cu posibilitate de masurare invaziva, doua monitoare de functii vitale pentru masurare non-invaziva si sase aparate de anestezie.

De asemenea, Spitalul de Pneumoftiziologie, aflat tot in subrodinea CJ Satu Mare, va fi dotat cu doua aparate de ventilatie, doua DAP-metre, developeza automata pentru filme radiologice si doua aparate Roentgen diagnostic digital.

Si, Spitalul Orasenesc Negresti-Oas va fi dotat, anul acesta, cu un sistem complet de video endoscopie cu gastroscop si colonoscop, 200 de paturi de spital, doua ventilatoare mecanice, ventilator de transport si un oximetru cerebral/somatic.

Etichete: aparatura medicala, spital satu mare, spital de pneumoftiziologie, RMN

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.