Aparatura de ultima generatie pentru deficientele de auz si tulburarile de echilibru la Spitalul Militar din Capitala

Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central ‘Dr. Carol Davila’ anunta ca a achizitionat o aparatura de ultima generatie pentru diagnosticul si tratamentul deficientelor de auz si al tulburarilor de echilibru.

Unul dintre aparate este o combina ce va permite efectuarea de investigatii complexe pentru realizarea bilantului audiologic si vestibular, afectiuni manifestate clinic sau paraclinic prin deficiente de auz, tiuit in urechi, vertij, ameteli, tulburari de echilibru, formatiuni tumorale si leziuni de demielinizare la nivelul trunchiului cerebral.

„La acest moment, au fost finalizate toate demersurile necesare atat pentru obtinerea avizelor de punere in functiune a aparatelor, cat si pentru asigurarea accesului pacientilor la acest tip de servicii de diagnostic de inalta performanta, prin intermediul sistemului national de asigurari de sanatate (decontarea cheltuielilor aferente prin intermediul spitalizarii sau pe baza consulturilor de specialitate, realizate in Ambulatoriul integrat) sau contra-cost, cu plata la casieria SUUMC”, relateaza Agerpres.

Potrivit sursei mentionate, oferta serviciilor medicale oferite de cabinetul de audiologie din Ambulatoriul SUUMC cuprinde urmatoarele teste: audiograma tonala liminara, audiometrie vocala, impedancemetria ipsi si contralaterala – un test care culege informatii despre integritatea membranei timpanice, volumul de aer din urechea medie si integritatea lantului osicular, dar si probe pentru testarea functionalitatii trompei lui Eustachio, pentru urechea cu timpan perforat sau neperforat.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

O intrebare

  • LAZAR LUCIA spune:

    Daca aveti aparate auditive performante si cum pot lua legatura cu Dvs.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.