Aparate medicale noi la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu va fi dotat pana in primavara anului 2020 cu aparatura noua, in valoare de peste 900.000 de euro. Noile aparate vor fi amplasate in ambulatoriul de specialitate.

„In cadrul Ambulatoriului Spitalului judetean este asigurata asistenta medicala pentru un numar de 26 de specialitati. Acest proiect are la baza necesitatea dotarii adecvate pentru acoperirea adresabilitatii actuale si viitoare, precum si pentru a crea conditii optime preluarii fluxului crescut de pacienti, reducerea poverii prin spitalizarea continua si cresterea performantelor spitalicesti, prin furnizarea unor noi tipuri de servicii. Vorbim de asistenta ambulatorie integrata, spitalizari de zi si proceduri efectuate in acest tip de spitalizare, pentru circa 400.000 de potentiali pacienti. Dotarile moderne vor asigura cresterea increderii publicului larg in serviciile medicale publice, dar vor duce si la cresterea performantei profesionale a cadrelor medicale ce beneficiaza de noile echipamente, precum si la imbunatatirea conditiilor in care vor putea studia tinerii de la Facultatea de Medicina ‘Victor Papilian’ din Sibiu”, a declarat Daniela Cimpean, presedintele CJ Sibiu, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu va dispune de fondurile necesare pentru a achizitiona echipamente medicale si pentru a imbunatati accesul cetatenilor la servicii medicale performante in domeniul ambulator.

Pentru prima data, spitalul de stat din Sibiu va fi dotat cu un osteodensitometru DXA. In prezent, un asemenea aparat exista doar intr-o clinica privata din municipiu.

Etichete: spitalul clinic judetean de urgenta sibiu, ambulatoriu sibiu

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.