Apa cu E.coli la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui

Directia de Sanatate Publica (DSP) Vaslui a dispus o serie de masuri, dupa ce analizele efectuate pentru verificarea calitatii apei folosite la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui au evidentiat prezenta bacteriei E.coli.

Conducerea DSP spune ca, potrivit contractului de monitorizare incheiat cu spitalul vasluian, calitatea apei este controlata permanent.

„In urma analizelor efectuate, s-a constatat prezenta E.coli. Le-am transmis reprezentantilor spitalului protocolul privind masurile necesare pentru clorinarea si dezinfectarea apei, iar acum se asteapta rezultatul probelor de laborator”, a precizat Mihaela Vlada, Directorul executiv al DSP Vaslui, citata de Agerpres.

Pana la remedierea situatiei, pacientii si personalul Spitalului Judetean Vaslui au primit recomandarea de a nu consuma apa de la robinet.

Potrivit sursei citate, in sectiile din spital si la intrarile in unitatea sanitara au fost afisate anunturi prin care oamenii erau informati cu privire la faptul ca apa este infestata cu E.coli.

Etichete: e.coli, infectii bacteriene, bacterii apa, spital judetean de urgenta vaslui, dsp vaslui

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.