Anunt privind reluarea procesului de negociere pe aria terapeutica Hepatita Cronica cu Virus C

CNASReprezentantii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate au anuntat reluarea procesului de negociere pe aria terapeutica Hepatita Cronica cu Virus C.

Potrivit comunicatului postat pe site-ul CNAS, vor fi eligibili pentru tratament aproximativ 10.000 de pacienti cu fibroza F2 asociata cu manifestari extrahepatice de tip autoimun determinate de infectia cu virus C, pacientii cu fibroza F2 asociata cu limfom cu celule B non-Hodkin sau hepatocarcinom, care au efectuat tratament curativ, fara semne de recurenta, pacientii cu fibroza F3 naivi sau experimentati la tratamentul cu interferon, dar si pacientii cu fibroza F4 ciroza compensata, naivi sau experimentati la tratamentul cu interferon.

De asemenea, potrivit anuntului, vor mai fi eligibili si pacientii cu insuficienta renala cronica aflati in dializa cu fibroza F2-F4 (ciroza compensata), pacientii post-transplant hepatic sau post-transplant de organe solide, indiferent de gradul de fibroza, dar si personalul medical, indiferent de stadiul fibrozei.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

O intrebare

  • Miron Ludovica spune:

    Am hepatita C cu F 3 cind pot sa primesc si eu tratamentul nou fără interferon va rog un răspuns dacă se poate

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.