Anularea amenzilor pentru necompletarea formularului digital de intrare in Romania (PLF)

Legea prin care se anuleaza amenzile aplicate pentru necompletarea formularului digital de intrare in Romania (PLF) si returnarea sumelor incasate de catre stat din plata acestor amenzi, a fost promulgata, joi, de presedintele Klaus Iohannis.

„Amenzile contraventionale aplicate in temeiul art.4 alin. (1) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.129/2021 privind implementarea formularului digital de intrare in Romania, abrogata prin OUG nr.22/2022, neachitate pana la data intrarii in vigoare a prezentei legi, se anuleaza si se scad din evidentele organelor de executare”, prevede actul normativ.

Potrivit actului normativ, sumele de bani achitate pana acum se restituie la cererea contravenientului, care trebuie depusa la organul fiscal de executare competent in termen de 90 de zile de la data intrarii in vigoare a ordinului ministrului in acest sens.

 

Etichete: formularul digital de intrare in Romania, PLF, amenzi PLF

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.