Analize si consultatii gratuite, la Cluj-Napoca

Consultatii si analize gratuite, la Cluj. In perioada 20-21 august, Primaria Cluj-Napoca alaturi de Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca desfasoara actiunea „Clujul Sanatos”, care se adreseaza tuturor clujenilor.

Potrivit cluj.ro, actiunea va avea loc pe strada Unirii din cartierul Gheorgheni (la capatul liniei troleibuzului 3), in zilele de marti si miercuri, intre orele 10:00 – 18:00 si are ca scop constientizarea in randul comunitatii a importantei consultului medical periodic, masura care poate sa duca, pe termen lung, la imbunatatirea starii de sanatate a populatiei.

Patru medici si sase asistenti medicali de la Spitalul Clinic Municipal vor oferi gratuit clujenilor urmatoarele servicii:

• Consultatie screening cu examen clinic;
• Efectuare EKG;
• Masurare tensiune arteriala;
• Determinare Glicemie;
• Determinare Saturatie O

De asemenea, in urma consultatiilor, clujenii vor primi vouchere pentru testare gratuita pentru PSA (Antigen specific prostatic), Babes Papanicolau si consultatie Cabinet de specialitate in Ambulatoriul Integrat Spitalului pentru patologie nou depistata (fara programare; cu bilet de trimitere de la medicul de familie), se mai precizeaza conform sursei citate.

Cu aceste vouchere se vor putea face testari pana la finalul acestui an, iar rezultatele vor fi interpretate gratuit de catre medicii din cadrul Spitalului Clinic Municipal.

Etichete: consultatii gratuite, analize gratuite, consultatii cluj, masurare glicemie, ekg, masurare tensiune arteriala

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.