Ambulatoriul Spitalului de Pediatrie din Sibiu va avea aparatura medicala performanta

Primaria Sibiu va investi peste 10 milioane de lei in dotarea Ambulatoriului Spitalului de Pediatrie din localitate.

Potrivit unui comunicat de presa al administratiei locale de aici, prin acest proiect se vor achizitiona aparaturi moderne pentru cabinetele de chirurgie, ortopedie, dermatologie, ORL si oftalmologie, precum si pentru infiintarea unor ambulatorii pentru endocrinologie si alergologie.

De asemenea, noul laborator de analize care se va infiinta in sediul de pe strada Gh. Baritiu din municipiu se va dota cu aparaturi performante pentru o diagnosticare rapida si precisa.

„La dermatologie vor fi utilizate aparate de criocauterizare si tratament cu laser, iar pentru diagnosticare se va achizitiona o sonda ecografica dedicata afectiunilor cutanate. Datorita noilor aparaturi, medicii chirurgi vor putea genera biopansamente personalizate pentru pacientii cu rani suprainfectate. Pentru cabinetul de gastroenterologie pediatrie se vor cumpara aparate care sa ajute la diagnosticarea pacientilor, dar in acelasi timp sa fie mai prietenoase cu copiii. O noutate adusa de acest proiect este crearea unui Laborator de studiu al mersului pentru pacientii cu probleme ale aparatului locomotor si neurologice”, scrie in comunicatul primariei Sibiu.

Conform sursei citate, municipalitatea va pregati in urmatoarea perioada procedura de achizitie pentru aceste aparaturi.

Etichete: spital pediatrie sibiu, ambulatoriu pediatrie, aparatura medicala spital, laborator de analize sibiu, cabinete medicale sibiu

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2023 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.