Ambulante noi pe Litoral

Incepand cu 1 iulie, in dotarea Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Constanta au intrat cinci autospeciale noi, iar din acest sezon estival cadre medicale ale serviciilor de ambulanta din tara vor fi detasate pe litoral.

„Sunt cinci ambulante tip C cu medic, care sunt dotate cu echipamente de terapie intensiva, pentru situatii de urgenta majore, pentru infarcte miocardice si accidente vasculare cerebrale, pentru trauma complexa din accidente rutiere. Ele vor fi distribuite in Constanta, doua ambulante, si cate una la Mangalia, Eforie si Navodari”, a precizat managerul SAJ Constanta, conform Agerpres.

Potrivit acestuia, parcul auto al SAJ se innoieste in proportie de 20-25%, la Constanta fiind 13 ambulante noi, dintr-un total de 63 de ambulante. O problema a SAJ Constanta ramane in prezent lipsa de personal.

Cadrele medicale urmeaza sa fie detasate pe litoral pana la jumatatea lunii septembrie, in serii, pe o perioada de cate doua saptamani.

Etichete: ambulante, serviciul de ambulanta constanta, cadre medicale ambulanta

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.