Am masurat impreuna dragostea in batai de inimi

pozaeduDragi prieteni, va multumim ca de Dragobete ati primit cu inima deschisa indemnul nostru de a ‪iubi romaneste. Doi cititori ai site-ului nostru vor fi premiati cu doua tensiometre digitale de ultima generatie.

Va multumim pentru mesajele voastre si pentru ca v-ati inscris in numar neasteptat de mare la Newsletter-ul nostru, care promitem,va va instiinta cu cele mai practice sfaturi de sanatate, stiri si informatii de ultima ora din lumea medicala.

Castigatorii celor 2 tensiometre digitale de ultima generatie din campania derulata de www.edumedical.ro „Masuram Dragostea in batai de Inimi”, in perioada 18-24 februarie 2015 sunt:

Felicitari! Va multumim tuturor pentru feedback-ul pozitiv.

 

Florina Atimut din Pecica – Arad  Adrian Buiculescu din Constanta
IMG_20150306_171339 IMG_20150320_121726

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.