Alarma la o scoala din Ploiesti

UPDATE: Niciun copil nu a necesitat spitalizare. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, la fata locului au fost chemate echipe de interventie ale operatorului care asigura furnizarea de gaze naturale in municipiul Ploiesti, iar in urma masuratorilor acestea au constatat ca in zona nu se produc scapari de gaze.

–––-

Zece copii de la o Scoala Gimnaziala din Ploiesti au nevoie de asistenta medicala, vineri dupa-amiaza, dupa ce li s-a facut rau in timpul orelor de curs.

Prima suspiciune a autoritatilor este ca s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Prahova si ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, zece elevi din clasele a V-a si a VI-a de la Scoala Gimnaziala „Rares Voda” din Ploiesti au nevoie de ingijiri medicale dupa ce in timpul orelor au inceput sa acuze dureri de cap si ameteli, arata News.ro si Digi24.

Observatorul de Prahova relata, acum doua zile, ca parintii copiilor din scoala sus-mentionata au reclamat faptul ca elevii fac frigul in salile de clasa tocmai pentru ca centrala termica a scolii a cedat.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.