Ai un copil cu diabet. Cum procedezi?

Principalele masuri pentru a preveni diabetul de tip 2Sa traiesti cu diabet nu este un lucru simplu, iar in cazul copiilor, lucrurile sunt si mai sensibile.

A avea un copil cu o boala precum diabetul poate reprezinta o provocare din punct de vedere emotional si fizic, iar gestionarea acesteia de catre parinti poate fi o sarcina extrem de solicitanta.

Copilul bolnav trebuie inconjurat de atentie, dar parintii nu trebuie alunece in cealalta extrema, cea a hipervigilentei, Altfel, copilul bolnav de diabet nu ar putea avea o viata normala si nici parintii lui.

Stefan Feldmann – Psihoterapeut

Statisticile la nivel global arata o crestere a diagnosticarii cu diabet la copii de 3 %.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.