Afla mai multe despre boala Parkinson in perioada 4-5 iulie 2013!

parkinson1Asociatia de lupta impotriva bolii Parkinson si compania de comunicare medicala Houston NPA, organizează cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T.Popa” Iași cea de-a treia editie a conferintei „Abordarea integrata a bolii Parkinson in echipa medic-pacient-farmacist”. Manifestarea va avea loc la Iasi, in amfiteatrul Institutului de Medicina Legala, in perioada 4-5 iulie 2013.

Atat pacientii si insotitorilor acestora cat si medicii si farmacistii pot afla informatii despre diagnosticul bolii Parkinson, principii de recuperare neurologica ale pacientului cu boala Parkinson, efecte adverse ale medicamentelor antiparkinsoniene, nutritia in boala Parkinson si multe altele.

Coordonatorul științific al manifestarii este Prof. Dr. Cristian Dinu Popescu, seful Sectiei de Neurologie a Spitalului Clinic de Recuperare din Iasi. Printre lectorii care au confirmat deja participarea se afla: conf. dr. Aurora Constantinescu, conf. dr. Gabriela Raveica, sef lucrari dr. Diana Hodorog, sef lucrari dr. Raluca Maria Popescu, asist. univ. dr. Bogdan Ignat, dr. Doru Baltag, dr. Dan Farcaș, psiholog Irina Pavaluc, psiholog Luminita Mariuta, ktp. Elena Nechifor, ktp. Radu Anania, ktp. Ionut Dimitriu, Ionuț Tudorancea, Mihai Vleju, Dan Raican.

Pentru pacienti si insotitori, taxa cuprinde accesul la lucrari, pauzele de cafea, cina festiva, un volum din cartea „Sfaturi de zi cu zi in boala Parkinson” (Dan Raican, dr. Dan Farcas). Detalii si inscriere: costina.turlea@houston.ro, evenimente@houston.ro,  0735.181.618, www.houston.ro

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.