A fost redeschis Compartimentul de Ingrijiri Paliative de la Spitalul Judetean Constanta

A fost redeschis Compartimentul de Ingrijiri Paliative din cadrul Sectiei de Oncologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) ‘Sfantul Apostol Andrei’.

Potrivit CJ Constanta, imobilul in care va functiona acest compartiment a fost complet renovat, reamenajat si dotat cu echipamentele necesare desfasurarii in bune conditii a actului medical, relateaza Agerpres.

Valoarea totala a lucrarilor s-a ridicat la aproximativ 700.000 de lei, din care circa 500.000 de lei au fost asigurati de Consiliul Judetean.

Conform sursei citate, centrul dispune de 21 de paturi si are o structura de personal formata din doi medici, un kinetoterapeut, un psiholog, 12 asistenti medicali, patru brancardieri, opt infirmiere si cinci ingrijitoare.

Etichete: ingrijiri paliative, sectie oncologie, spital constanta

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.