A fost lansat Ghidul pacientului spre sanatate

femeie obositaGhidul pacientului spre sanatate este un volum despre drepturile si obligatiile pacientului, lansat luna aceasta in Zalau. Ghidul a fost posibil printr-un proiect initiat de Consiliul Judetean Salaj in colaborare cu institutii medicale din Salaj.

Ghidul pacientului spre sanatate, informatii utile pentru bolnavi

“Ghidului pacientului spre sanatate” a fost proiectat pentru a oferi informatii corecte atat bolnavilor cat si apartinatorilor acestora.

Ghidul ofera informatii despre documentele necesare bolnavului, unde anume trebuie sa se adreseze pentru ca pacientul sa nu mai piarda timpul cu drumuri inutile.

Ghidul se adreseaza si medicilor pentru o mai buna colaborare cu pacientii

Volumul se adreseaza si cadrelor medicale pentru o mai buna comunicare cu pacientii dar si pentru a facilita chestiunile administrative.

Ghidul este disponibil si in varianta online

Ghidul este tiparit in 5000 de exemplare, dar poate fi accesat si online pe site-urile partenerilor acestui proiect, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Salaj, Directia Judeteana de Sanatate Publica Salaj, Fundatia Acasa si Spitalul Judetean de Urgenta Zalau.

Sursa: www.agerpres.ro

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.