Ministrul Sanatatii: Masurile pe care Romania le-a luat nu sunt mai drastice decat in alte tari

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca masurile pe care Romania le-a adoptat in contextul celui de-al treilea val al pandemiei cu noul coronavirus nu sunt mai dure decat in alte tari, ci din contra.

“Ce va asigur ca masurile pe care Romania le-a luat nu sunt mai dure, acele masuri de protectie, nu sunt mai drastice decat in alte tari. Din contra, sunt ceva mai blande, sunt ceva mai relaxate decat majoritatea covarsitoare a tarilor europene. Cand spunem ‘vrem o tara ca afara’ si am spus-o de multe ori fiecare dintre noi cam orice tara ca afara are restrictii mai dure decat cele cu care ne confruntam acum, pentru ca sunt absolut necesare si nu s-a descoperit inca un leac sau o magie prin care sa batem din palme si pandemia sa dispara”, a precizat ministrul citat de Agerpres.

Demnitarul a reiterat ca singura sansa este vaccinarea.

“Singura sansa pe care o avem este vaccinarea si trebuie sa castigam timp pentru vaccinare si timp inseamna timp pentru noi, pentru ai nostri. Cu totii trebuie sa ne protejam”, a mai precizat Voiculescu.

Etichete: restrictii pandemiei, al treilea val pandemie romania, vaccinarea anti-covid

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.