MS: Nu a fost aprobat un set de masuri /recomandari pentru unitatile de invatamant la reluarea activitatii

Ministerul Sanatatii si Institutul National de Sanatate Publica nu au aprobat un set de masuri sau de recomandari care trebuie aplicate in unitatile de invatamant la reluarea activitatii, in contextul epidemiologic al COVID-19, potrivit unui comunicat de presa.

“Avand in vedere dezbaterile din spatiul public privind recomandarile care vor fi aplicate la reluarea procesului de invatamant in toamna, Ministerul Sanatatii precizeaza urmatoarele: in prezent, Ministerul Sanatatii si Institutul National de Sanatate Publica nu au aprobat un set de masuri sau de recomandari care trebuie aplicate in unitatile de invatamant la reluarea activitatii, in contextul epidemiologic al COVID-19”, informeaza MS in comunicatul transmis miercuri.

Reprezentantii MS precizeaza ca pentru o perioada a existat conturat ‘in linii generale un document vechi de lucru’, care nu mai este de actualitate in faza epidemiologica actuala.

De altfel, in functie de evolutia epidemiologica din lunile de vara, Institutul National de Sanatate Publica poate elabora sau nu un set de masuri care sa fie aplicate in unitatile de invatamant dupa reluarea activitatii educationale.

Etichete: stare de alerta, redeschidere scoli, masuri unitatile de invatamant pandemie

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.