Facultatea de Medicina din Sibiu produce dezinfectant de maini pe care il distribuie prin Crucea Rosie

Facultatea de Medicina din Sibiu a anuntat ca a produs 500 de litri de dezinfectant de maini, care este distribuit de voluntarii Crucii Rosii catre institutii publice din judet.

“Prepararea efectiva a produsului este realizata la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii ‘Lucian Blaga’ din Sibiu (ULBS), de catre cadrele didactice farmacisti si rezidentii din cadrul specializarii Farmacie Generala, conform comenzilor primite de la reprezentantii Consiliului Judetean Sibiu, cu respectarea conditiilor prevazute de legislatia in vigoare. ULBS asigura totodata analiza concentratiei de alcool si emite buletinul de analiza pentru produsul final, elaborand si aplicand etichete cu datele tehnice ale produsului dezinfectant. Produsul imbuteliat si etichetat in recipientele puse la dispozitie de catre CCIA se preda de catre ULBS Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania – Filiala Sibiu, care se va ocupa prin voluntarii sai de distributia catre institutiile publice care au solicitat si fundamentat necesarul prin intermediul platformei de comunicare ‘Solidari pentru Sibiu’, gestionata de Consiliul Judetean Sibiu”, scrie intr-un comunicat de presa transmis de Consiliului Judetean Sibiu.

Potrivit comunicatului, necesitatile sunt in crestere si doar primariile din judetul Sibiu necesita 530 de litri de dezinfectant lunar.

Etichete: dezinfectat de maini, facultatea de medicina sibiu, productie dezinfectat de maini

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.