Doi romani externati cu teste negative la noul coronavirus, declarati pozitivi dupa 12 zile de la externare

Doi pacienti din judetul Buzau, in varsta de 46 de ani si, respectiv, 29 de ani, externati in data de 26 martie cu rezultate negative la testul de coronavirus, au fost declarati pozitivi dupa 12 zile de la externare, relateaza Agerpres.

Potrivit Biroului de presa al Prefecturii Buzau, pe 6 aprilie, conform recomandarilor de la externare, au fost recoltate probe de la doi pacienti care au fost externati in data de 26 martie.

“Externarea celor doi pacienti s-a facut in urma recoltarii consecutive a doua, in cazul primului pacient, respectiv trei probe, la al doilea pacient, ale caror rezultate au fost negative. Rezultatul probelor recoltate pe 6 aprilie celor doi pacienti a sosit pe 7 aprilie si a fost pozitiv”, precizeaza sursa citata.

La nivelul judetului Buzau, pana miercuri au fost confirmate pozitiv cu COVID-19 un numar de 13 persoane.

Etichete: pacienti coronavirus, covid-19, infectare covid-19, reinfectare coronavirus, test pozitiv covid-19

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.