Bolnavii de diabet din Botosani vor fi tratati, chiar daca sectia de la Spitalul judetean a fost inchisa

Bolnavii de diabet din judetul Botosani vor fi tratati de un medic specialist de la Spitalul Municipal din Dorohoi, dupa ce sectia de diabet a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati a fost inchisa.

“In urma discutiilor dintre reprezentantii Institutiei Prefectului si cei ai Directiei de Sanatate Publica, cu privire la problematica botosanenilor care sufera de diabet, in contextul starii de urgenta instituite pe teritoriul Romaniei din cauza raspandirii coronavirus, s-a luat urmatoarea decizie: asistenta medicala si/sau eliberarea de retete pentru persoanele care sufera de diabet se vor asigura de catre medicul specialist de la Dorohoi, dr. Apetrei Catalin Sorin”, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Institutiei Prefectului.

Reamintim ca sectia de diabet a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati Botosani a fost inchisa saptamana trecuta ca urmare a imbolnavirii cu COVID-19 a mai multor cadre medicale.

Etichete: bolnavi diabet botosani, sectie diabet spital botosani, tratament diabet, spitalul judetean de urgenta botosani

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.