Platforma de consultatii online gratuite pentru bucuresteni

Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti a implementat platforma pacient.assmb.ro, un serviciu online gratuit de evaluare medicala la distanta. Aici, aproape 500 de medici din toate specializarile vin in sprijinul pacientilor.

„Aceasta platforma, lansata recent, este un proiect important care vine in sprijinul pacientilor din spitalele noastre. Suntem bucurosi de faptul ca avem deja foarte multe accesari, desi proiectul a fost lansat de curand. Nu vrem ca pacientii sa se simta abandonati in aceasta perioada si tocmai de aceea le-am pus la dispozitie o modalitate accesibila de a interactiona cu medicii nostri”, a declarat Turkes Ablachim, directorul medical al ASSMB, intr-un comunicat de presa.

ASSMB recomanda bucurestenilor sa foloseasca cu incredere platforma online, inainte de a lua decizia de a merge la spital. Pana in prezent, au fost inregistrate aproape 700 de cereri de consultatii online de la pacienti.

Platforma de consultatii online gratuite poate fi accesata AICI.

Etichete: consultatii online, evaluare medicala la distanta, consultatie gratuita, pacient.assmb.ro

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

11 de intrebari si raspunsuri

  • Buna ziua ! V as ruga din suflet daca mi ati da un sfat, am baietel de 4 ani jumate tratat pentru otita cu antibiotic ( otita dobandita in urma unei viroze cu secretii si o tuse productiva destul de puternica..febra a avut cam 2 zile dar la intervale mari de timp maxim 38.4, probabil pe fondul otitei)..la 2 zile dupa terminarea tratamentului a iesit o eruptie pe piele, medicul dermatolog a zis ca este urticarie...suntem in tratament cu antihistaminice....bubitele s au diminuat insa pe cerul gurii au aparut punctulete mici rosii, pediatra a recomandat exudat pentru streptococ, dermatologul a spus ca sunt petesii in urma virozei pe care a avut.o...nu are febra sau dureri in gat, starea este buna... Multumesc! spune:

    flori.florentina164@gmail.com

  • Buna ziua ! V as ruga din suflet daca mi ati da un sfat, am baietel de 4 ani jumate tratat pentru otita cu amoksiklav( otita dobandita in urma unei viroze cu secretii si o tuse productiva destul de puternica..febra a avut cam 2 zile dar la intervale mari de timp maxim 38.4, probabil pe fondul otitei)..la 2 zile dupa terminarea tratamentului a iesit o eruptie pe piele, medicul dermatolog a zis ca este urticarie...suntem in tratament cu antihistaminice....bubitele s au diminuat insa pe cerul gurii au aparut punctulete mici rosii, pediatra a recomandat exudat pentru streptococ, dermatologul a spus ca sunt petesii in urma virozei pe care a avut.o...nu are febra sau dureri in gat, starea este buna... Multumesc! spune:

    flori.florentina164@gmail.com

  • Cum scădem temperatura spune:

    Prietenul meu are frisoane și temperatură zice că de 3 zile zace an pat.

  • Moza Florina spune:

    Buna, problema mea a inceput cu niste dureri mari la urinare si arsuri ( fara urinară dese) cu dureri de spate si inghinale si ușoare senzații de mâncărime vaginala. Am fost la medicul urolog crezând ca este infecție urinară, am facut urocultura unde a iesit ca nu am infecție urinară. Medicul mi-a prescris tratament spunând ca este posibil sa am candidoza. Am luat tratamentul iar simptomele s-au ameliorat considerabil însă mai erau ușoare simptome( înțepături vaginale, arsuri vaginale care durau cateva secunde si dispăreau ). Am fost la control si mi-a spus ca am vezica urinară inflamata . Mi-a dat iar tratament iar acum am o senzație se urinare incompleta dupa ce urinez care dureaza cc aproximativ o ora dupa urinare. Ar putea fi infecție vaginala. Ar trebui sa merg la ginecolog

  • Aurel S spune:

    Am 55 si iau antiaritmic pentru flutter atrial recidivant. In prezent am o colica biliara – durere in partea dreapta sub coasta de 2 zile, simt mai tare cand ma intind sau ma rasucesc.Poate sa fie si de la ficat? In afara de ceaiuri nu am luat altceva, ce pot sa fac? e nevoie sa merg la urgenta?

  • ionescu roberta spune:

    Buna ziua, in urma unei consultatii la cardiologie, pe scrisoarea medicala, la diagnostic apar urmatoarele abrevieri: TS, MI. Ce inseamna? Nu as vrea sa mai platesc inca o consulatie pentru a afla care a fost diagnosticul complet. Va multumesc mult.

  • Ion Laurențiu spune:

    Pot sa iau analgezice sau antibiotic dacă am stent la inima de un an

  • ANGHEL spune:

    BUNA ZIUA,
    IN ZONA CEFEI AM O AMORTEALA CARE SE EXTINDE CA O GHEARA SI IN FATA,ESTE O SENZATIE DE INGHET.ACEASTA AMORTEALA CUPRINDE SI UMARUL STING,AM OBSERVAT ACESTE SIMPTOME CIN DORM PE O PERNA INALTA,LA FRIG,LA MISCARI MULTUMESC

  • Iftime Sebastian spune:

    Buna ziua,aseara am descoperit o pata vanata dureroasa pe abdomen partea superioara dreapta sus,in acel loc am avut in tinerete un furuncul tratat empiric ,in locui acela a ramas un chist subcutanat,acum doare la palpare
    multumesc anticipat .

  • Ion Lavinia spune:

    Bună ziua! Mama mea în vârstă de 51 ani a întrat la menopauza la vârsta de 42 ani.In fiecare an de atunci și a făcut analize ginecologice,toate fiind bune.Saptamana trecuta la o ecografie intravaginala i sa spus ca un perete al uterului este ingrosat ,asta văzând dna dr și la ecografie(8,6) .I s a făcut examem Papanicolau și secreție, ambele ieșind foarte bine. Care poate sa fie cauza acestui perete ingrosat? Va mulțumesc!

  • Ionut spune:

    Acum 3 săptămâni am mers cu bicicleta pe un vânt erau 17g c afara.. De atunci ma dor urechile.. Simt durerea cum iese.. Plus am în tiuit in ureche.. Eu locuiesc în Anglia.. Nu știu ce sa mai fac..

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.