Coronavirus | Cand va fi disponibil un vaccin impotriva Covid-19? (VIDEO)

Mai multe tari si oameni de stiinta speculeaza ca, in curand, va exista pe piata un vaccin impotriva coronavirusului Covid-19, insa acest lucru este putin probabil, spun si reprezentantii ministerui Sanatatii. Dupa cum bine se stie, testarea si productia unui vaccin dureaza ani de zile.

 

Din pacate, dupa cum se stie, epidemia cu coronavirus are marele dezavantaj ca nu suntem in posesia unui vaccin specific. Exista anunturi in presa ca se lucreaza intens la acest vaccin, grupul de cercetatori din Israel a anuntat ca in aproximativ o luna si jumatate vor aduce pe piata un vaccin, dar este foarte putin probabil sa se intample lucrul acesta, pentru ca testarea clinica ar dura oricum aproximativ sase luni pana la un an. Din pacate, oamenii de stiinta nu sunt capabili inca sa furnizeze un vaccin pentru coronavirus, ceea ce ar fi foarte important in aceasta etapa”, a declarat Horatiu Moldovan, secretar de stat in MS.

Etichete: coronavirus, covid-19, vaccin coronavirus, tratament coronavirus, interviu horatiu moldovan

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.