Numarul nasterilor, la Sibiu, in crestere pentru al saptelea an

Numarului nasterilor la Maternitatea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu a inregistrat o crestere pentru a saptelea an consecutiv. In 2019, numarul a crescut cu3 procente fata de 2018, potrivit unui comunicat de presa.

„Pentru al saptelea an consecutiv, datele statistice consemnate au indicat cresterea numarului de copii nascuti la Maternitatea SCJU Sibiu. Au fost inregistrate 3.098 de nasteri, dintre care 68 au fost gemelare si 4 de tripleti, numarul nou-nascutilor fiind de 3.174, cu aproape 3% peste cel din 2018. Din totalul nou-nascutilor, 1.652 sunt baieti si 1.552 de fete. Cea mai prolifica luna din anul precedent a fost septembrie. (…) Cei mai putini copii au venit pe lume in luna februarie, cu 222 nou nascuti (109 baieti, 113 fete)”, scrie in comunicatul transmis de unitatea spitaliceasca din Sibiu.

Conform sursei citate, Maternitatea din Sibiu este una complet renovata si modernizata iar calitatea serviciilor oferite este una de nivel european.

Etichete: nasteri sibiu, maternitate sibiu, spitalul clinic judetean de urgenta sibiu

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.