9 spitale din Capitala si Ambulanta asigura asistenta medicala in ziua de joi, 24 ianuarie

9 spitale din Bucuresti si Serviciul de Ambulanta vor asigura asistenta medicala de urgenta joi, 24 ianuarie, zi libera legala.

Cele noua spitale sunt:

* Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti Floreasca
* Spitalul Clinic de Urgenta Universitar
* Spitalul Clinic de Urgenta ‘Sf. Pantelimon’
* Spitalul Clinic de Urgenta ‘Sf. Ioan’
* Spitalul Clinic de Urgenta ‘Bagdasar-Arseni’
* Spitalul de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri
* Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice
* Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii ‘Grigore Alexandrescu’
* Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii ‘M. S. Curie’

Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti va avea program de lucru normal, cu mentiunea ca, in aceasta zi, va elibera certificate constatatoare de deces in intreaga Capitala. Solicitarile populatiei vor fi preluate la 112, potrivit unui comunicat de presa.

Conform sursei mentionate, DSPMB va asigura un serviciu de garda permanent la sediul din strada Spiru Haret nr. 14 (tel/fax 021/313.77.39, 021/311.21.90).

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.