60 de pacienti prezenti la primul seminar „Noul Pacient cu Cancer”

5 masuri esentiale pentru a preveni cancerul de plamaniSambata, 19 septembrie 2015, a fost organizat primul seminar Noul Pacient cu Cancer din Romania. Peste 60 de pacienti au spus da initiativei dedicate lor, un seminar de informare, educare si motivare in fata acestui diagnostic puternic: cancerul.

Seminarul a fost centrat pe povestile a 4 supravietuitori ai cancerului: Adriana Covaciu – leucemie mieloida cronica, Andreea Ocak – cancer san, Adrian Stanciu – cancer cerebral si Cosmina Grigore – cancer de san.

Acestia le-au prezentat pacientilor modalitatile prin care s-au vindecat si terapiile alternative care i-au ajutat sa-si intareasca sistemul imunitar, sa alunge fricile si sa identifice cauza cancerului lor.

Principalele teme pe care cei 4 speakeri le-au abordat:

— Nutritia in cancer

— Terapiile alternative

— Tehnici de eliberare si vindecare emotionala

— Managementul diagnosticului

— Frica de moarte si frica de recidiva

— Frici vs. Pasiune pentru viata

— Suplimente si superalimente in terapia anticancer

— Detoxifierea — esentiala pentru un pacient cronic

„Mi-am dorit enorm sa fac acest lucru. Cand am fost diagnosticata nu gaseam pe cineva care sa vorbeasca deschis despre vindecarea sa. Nu gaseam cine sa ma indrume, sa-mi spuna ce sa mananc, ce suplimente sa iau, cum sa alung fricile. Si mi-am promis ca ma voi vindeca si voi face eu acest lucru. Si iata ca s-a intamplat. Pacientii se simt motivati, stiu ca exista alternative, stiu acum care sunt acelea, unde sa le caute si cum sa le foloseasca.

Pentru mine este foarte important ca in momentul in care esti diagnosticat sa nu mai pierzi timpul! Sa ai informatiile, explicatiile, dovezile stiintifice si exemple ca se poate. Si de aceea ma dedic acum pacientilor, de aceea am devenit primul Patient Coach din Romania’. Iar demersul continua, a explicat Cosmina Grigore, initiatoarea seminarului si a proiectului ‘Lasa cancerul sa te vindece’.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.