500 de ambulante de urgenta noi vor fi livrate pana la sfarsitul anului


Aproximativ 500 de ambulante de urgenta noi vor fi livrate Serviciilor de Ambulanta si SMURD pana la sfarsitul anului, urmand ca acest demers sa continue si anul viitor incepand cu luna ianuarie, precizeaza Departamentul pentru Situatii de Urgenta (DSU).

Intr-o postare pe Facebook, DSU anunta ca, in total, 1.309 autospeciale vor ajunge la SAJ si SMURD.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (IGSU) urmeaza sa finalizeze, in cursul acestei saptamani, semnarea acordurilor cadru pentru ambulantele de urgenta de tip B, in timp ce licitatia pentru ambulantele de tip C este in curs de finalizare.

De asemenea, tot potrivit DSU, licitatia a fost finalizata, iar primele ambulante de tip B pentru Serviciile de Ambulanta si SMURD urmeaza sa ajunga in cursul acestui an.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.