33 de echipamente medicale noi pentru Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad

Consiliul Judetean (CJ) Arad va achizitiona 33 de echipamente medicale noi pentru Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU). Este vorba, in special, de cele destinate investigatiilor radiologice.

„Am fost informati de Ministerul Sanatatii ca ni s-a alocat suma de 7,5 milioane lei pentru achizitionare de aparatura medicala. Consiliul Judetean si Spitalul Judetean au suplimentat aceasta suma cu inca 1,5 milioane de lei, astfel ca investitia ajunge la 9 milioane de lei. Anul trecut, Consiliul Judetean Arad si Primaria Arad au cumparat saptamanal cate un aparat medical nou si performant pentru acest spital”, a anuntat Iustin Cionca, presedintele CJ Arad, citat de Agerpres.

Valoarea totala a investitiilor la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Arad este de 9 milioane de lei.

Etichete: echipamente medicale, aparate radiologie, investigatii radiologice, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.