2,3 milioane de persoane defavorizate vor primi masti gratuite

In cateva zile, 115 milioane de masti vor fi furnizate catre 2,3 milioane de persoane defavorizate, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

”Avem in desfasurare o licitatie, conform Hotararii de Guvern modificata ca si lege de catre Parlamentul Romaniei, pentru persoanele defavorizate, unde avem 115 milioane de masti pentru 2,3 milioane de persoane. Astazi a fost ultima zi de depunere a ofertelor, maine se deschid ofertele, vom avea si furnizorul, se semneaza contractul si in zilele urmatoare vom avea si furnizarea acestor masti. Vor merge in toate judetele, sunt identificate toate persoanele defavorizate. Ministerul le va dirija catre Directia de Sanatate Publica, catre autoritatile locale”, a precizat ministrul Tataru la TVR 1, citat si de Agerpres.

Remintim ca purtarea mastii de protectie si triajul epidemiologic in cadrul institutiilor sau autoritatilor publice, operatorilor economici si profesionistilor, sunt obligatorii pe perioada starii de alerta.

Etichete: masti de protectie, masti chirurgicale, masti gratuite

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.