22 mai – Guvernul se va afla in strada pentru a sustine campania de vaccinare

Prim-ministrul Florin Citu spune ca 22 mai va fi o zi importanta, in care membrii Guvernului se vor afla in strada pentru a sustine campania de vaccinare, iar seara se va desfasura finala Cupei Romaniei la fotbal, un eveniment sportiv cu spectatori.

„Campania de vaccinare continua. Ministrii, secretarii de stat – tot Cabinetul iese in strada in 22 mai pentru sustinerea campaniei de vaccinare. Trebuie sa avem o campanie in care vom fi prezenti in toata tara si stiu ca pe 22 mai se joaca si finala Cupei Romaniei. Este un eveniment in care vom avea spectatori. Sper sa ajung si eu la finala Cupei Romaniei”, a spus prim-ministrul, citat de Agerpres.

Tot el a mai anuntat ca, la acest moment, Romania nu mai avem niciun judet in zona galbena. El a apreciat ca scaderea numarului de cazuri de COVID-19 se datoreaza campaniei de vaccinare de pana acum.

Etichete: campanie de vaccinare anti-covid, florin citu

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.