167 de dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor

Grupul de Comunicare Strategica informeaza ca, pana in prezent au fost intocmite 167 de dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor, fapta prevazuta si pedepsita de art. 352 alin. 1 din Codul penal.

De asemenea, Politia si Jandarmeria au aplicat 1.336 de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea masurilor de izolare/carantina.

Totodata, Politia de Frontiera a intocmit 4 dosare penale, in care sunt cercetate 18 persoane, sub aspectul savarsirii infractiunii de fals in declaratii, fapta prevazuta si pedepsita de art. 326 din Codul penal.

La ora transmiterii acestei stiri, numarul oficial de cazuri confirmate cu Covid-19 pe teritoriul Romaniei este de 906, fiind inregistrate si 13 decese.

Pacientii recent confirmati cu infectie au varste cuprinse intre 3 si 79 de ani. Dintre persoanele infectate, 86 au fost declarate vindecate si externate.

Etichete: dosare penale coronavirus, coronavirus romania, covid-19 romania, decese coronavirus

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.