16 octombrie – Ziua Europeana a Resuscitarii

micii-sanitariAstazi, 16 octombrie, la Bucuresti se sarbatoreste Ziua Europeana a Resuscitarii.

Astfel, locuitorii capitalei care vor avea drum prin Parcul Cismigiu intre orele 12:00 – 19:00, vor putea invata tehnici de resuscitare in cadrul proiectului „Exista un erou in fiecare dintre voi” al Societatii de Salvare Bucuresti.

„Doua corturi cu voluntari vor fi amplasate in cele doua locuri pentru a demonstra inca o data importanta acordarii primului ajutor la momentul potrivit de catre o persoana initiata in tehnicile de resuscitare”, se arata intr-un comunicat al Societatii de Salvare Bucuresti.

Cei care vor sa invete tehnici de resuscitare,  astazi, de Ziua Europeana a Resuscitarii, vor fi indrumati de specialisti si vor exersa pe manechine. La aceste actiuni pot participa oameni de toate varstele.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.