150 de ambulante noi pana la finalul anului


Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a anuntat ca pana la finalul anului vor fi achizitionate 150 de ambulante noi si alte 500 pana in martie 2019.

„Pana la sfarsitul anului vor fi aduse 150 de ambulante, iar pana in martie, inca 500”, a spus ministrul Sanatatii, conform Agerpres.

Potrivit demnitarului, dintre acestea, la Sibiu vor fi repartizate 55, cu 22 mai multe decat este prevazut in prezent.

„Am decis (…) si datorita ca avem Summit-ul in mai, sa majoram numarul de ambulante noi, care va fi destinat Sibiului. Deci, s-a estimat 35, eu am propus prin raportul meu si il voi trimite domnului Arafat, sa suplimentam cu inca 22, avand in vedere ce se va intampla atunci”, a mai explicat ministrul Pintea potrivit sursei mentionate.

In 9 mai 2019, Sibiul va fi, pentru o zi, capitala politica a Uniunii Europene, aici urmand sa se reuneasca sefii de stat din UE la primul summit european de dupa Brexit.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

 
Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2019 Edumedical
 

Primeste pe mail recomandari medicale, informatii de ultima ora, stiri si articole.

 

Aboneaza-te!