15 februarie – Ziua Internationala a Copilului Bolnav de Cancer

La nivel international, data de 15 februarie  este reprezentata de “Ziua Internationala a Copilului Bolnav de Cancer”, fiind dedicata activitatilor menite sa atraga atentia asupra incidentei cancerului in randul copiilor, precum si activitatilor de suport pentru familiile care se confrunta cu aceasta maladie.

In Romania, Ziua Internationala a Copilului Bolnav de Cancer va fi marcata anul acesta printr-o expozitie de desene realizate de catre copiii bolnavi de cancer, ce se va desfasura miercuri, 13 februarie, incepand cu ora 10, la Palatul Parlamentului.

Evenimentul este organizat de Asociatia P.A.V.E.L. (Asociatia Parintilor cu Copii Bolnavi de Cancer, Leucemie si Anemii Grave), alaturi de Comisia pentru Egalitatea Sanselor, din Senatul Romaniei.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.