Marti, 473 de solicitari la Ambulanta pana la ora 14:00

Peste 470 de solicitari au fost primite marti, la la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, intre orele 8,00 – 14,00.

„Au fost 473 de solicitari de azi dimineata pana acum; dintre ele — 224 urgente de cod rosu si cod galben, iar dintre urgente 51 au fost in loc public, 14 lipotimii si 9 sincope”, a precizat Alis Grasu, managerul SABIF, conform Agerpres.

Capitala si 13 judete din vestul, centrul si sudul tarii se afla sub Cod galben de canicula, potrivit unei atentionari emise luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) — Bihor, Arad, Timis, Alba, Hunedoara, Caras-Severin, Sibiu, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu si Bucuresti.

De asemenea, Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o informare meteo de instabilitate atmosferica accentuata si de disconfort termic, valabila de miercuri, ora 12:00, pana joi, ora 23:00.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.