10 minute fara telefon pot asigura apa potabila pentru un copil

smartphonePentru cei 768 de milioane de oameni care nu au acces la apa potabila, UNICEF a lansat o campanie prin care pentru 10 minute in care o persoana nu foloseste smartphone-ul, un copil va primi apa potabila pentru o zi.

Copiii saraci pot beneficia de apa potabila

UNICEF TAP Project implica persoanele care au acces la tehnologie sa ajute milioanele de persoane care, nici in ziua de astazi, nu au acces la apa potabila.

Astfel, accesand o aplicatie pentru smartphone, fiecare dintre noi poate ajuta un copil sa aiba apa potabila pentru o zi.

Singura conditie este ca, timp de 10 minute, sa nu folosim smartphone-ul.

Dependenta de telefonul mobil poate ajuta un copil

Avand in vedere ca ne petrecem mare parte a zilei folosindu-ne telefonul, organizatorii acestei campanii au luat in calcul cum anume il putem folosi in scopuri caritabile.

Aplicatia pe care au creat-o permite ca toti utilizatorii unui smartphone sa poata contribui la accesul copiilor saraci la apa potabila.

Astfel, 10 minute din momentul activarii aplicatiei fara a folosi telefonul in alte scopuri asigura apa potabila pentru o zi.

Pentru a descarca aplicatia, click aici.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.