Campanie Abonare Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si castiga premii!

De Dragobete, poti castiga 2 tensiometre electronice de ultima generatie.

Am dat startul concursurilor pentru abonatii la newsletterul nostru! Inscriete-te la newsletter, folosind formularul de mai jos si vei primi saptamanal informatii despre cele mai noi descoperiri medicale, tratamente revolutionare, drepturile pacientului, articole de nutritiei, psihologie si stil de viata sanatos.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

dragobete12jpg

 

REGULAMENT CONCURS

1. Organizarea Tombolei

1.1.Tombola este organizata de portalul EduMedical.ro. La aceasta promotie pot participa toti cei cu varsta peste 18 ani , indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezident in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament.

2. Modul de desfasurare a tombolei:

2.1 Pentru a participa, este necesara completarea formularului de inscriere la newsletter. Extragerea castigatorului se va face prin intermediul site-ului random.org.

2.2 Numele castigatorilor vor fi facute publice prin afisare pe siteul www.EduMedical.ro iar castigatorii vor fi contactati de organizatorii promotiei prin utilizarea adresei de email furnizate la completarea formularului.

3. Conditiile participarii la tombola

3.1. La tombola pot participa toti cei cu varsta peste 18 ani , indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezident in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament. In cazul in care castigatorul premiului este o persoana incapabila din punct de vedere juridic, aceasta va intra in posesia premiului numai dupa primirea unei aprobari scrise si a unei semnaturi din partea reprezentantului sau legal, fiind necesara dovedirea de catre acesta a calitatii sale de reprezentant prin prezentarea unui inscris ce urmeaza a fi trimis catre EduMedical.ro.

3.2. EduMedical.ro in calitate de organizator, detine toate drepturile de editare, publicare si utilizare a informatiilor si imaginilor participantilor la aceasta campanie si a castigatorilor ei. Organizatorul va face publice informatiile privind numele castigatorilor, premiile acordate si orice alte date pe care le considera necesare.

4. Tragerea la sorti si acordarea premiului

4.1 La sfarsitul tombolei, la sediul organizatorului, un juriu format din 2 reprezentanti ai EduMedical.ro va proceda la o tragere la sorti, pentru desemnarea castigatorului, prin intermediul site-ului www.random.org

4.2 Numele castigatorilor vor fi afisate pe site-ul www.EduMedical.ro.

4.3 Premiul va fi trimis castigatorului prin curier la adresa indicata.

5. Diverse

5.1. Acest Regulament este disponibil in mod gratuit oricarui participant pe toata perioada promotiei pe site-ul www.EduMedical.ro

5.2. Organizatorul isi rezerva dreptul prelungirii campaniei promotionale, printr-un act aditional la prezentul Regulament, cu anuntarea pe site-ul www.EduMedical.ro a perioadei de prelungire precum si a conditiilor in care are loc continuarea acesteia.

5.3. Participarea la aceasta promotie implica acceptarea prezentului Regulament.

5.4 Colectarea de date personale in cadrul formularului de participare la tombola se face in termenii si conditiile afisate pe www.EduMedical.ro.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.