Call-center pentru informatii despre pastilele de iodura de potasiu

Ministerul Sanatatii pune la dispozitia publicului un call-center unde specialistii vor raspunde tuturor intrebarilor legate de pastilele de iodura de potasiu.

Call-center-ul poate fi accesat la numarul de telefon 021/317.40.06 de luni pana joi intre orele 8,30-16,30 si vineri intre 8,30-14,30.

De asemenea, ministerul a elaborat si postat pe site-ul institutie Ghidul de Informare Generala, ce contine informatii despre conditiile de administrare a comprimatelor de iodura de potasiu de 65 mg.

Ministerul Sanatatii si Guvernul Romaniei au demarat campania publica de informare privind pastilele de iodura de potasiu. Campania se va derula prin intermediul canalelor de comunicare mass-media.

“Aceste pastile nu vor fi distribuite decat cand lumea va sti despre ce este vorba iar fiecare distribuire de pastile, indiferent de locatia in care se va desfasura, va fi insotita si de un flyer de informare pentru fiecare persoana sau fiecare familie care primeste aceste comprimate de iodura de potasiu”, a declarat ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, intr-o conferinta de presa.

El a mai precizat ca va fi gasita o cale legala si corecta prin care atat medicii de familie, cat si farmaciile sa poata sa distribuie aceste pastile intr-un timp rezonabil.

Etichete: pastile iodura de potasiu, call center informatii pastile iodura de potasiu

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.