Capitala nu intra in carantina | Responsabilitatea este cuvantul de baza de Sarbatori

Sefa DSP Bucuresti, Oana Nicolescu, a dar asigurari ca nu s-a luat in discutie carantinarea Bucurestiului si a subliniat faptul ca mizeaza pe fiecare om in parte ca va respecta masurile pe care impuse.

Ea a adaugat ca responsabilitatea este cuvantul de baza de Sarbatori.

„As miza sa ne aparam parintii si bunicii, pentru ca stim cu totii ca tineretul e asimptomatic, iar de Sarbatori tuturor ne place sa petrecem in familie, motiv pentru care responsabilitatea ar trebui sa fie cuvantul de baza in aceasta situatie”, a spus Oana Niculescu, directorul DSP Bucuresti, potrivit Agerpres.

In opinia sa, nu este in regula ca o persoana sa mearga la masa de Craciun sau Revelion daca are cea mai mica suspiciune de infectie cu COVID-19.

„Deci, in momentul in care suntem simptomatici, stam acasa, ne testam, daca facem parte din metodologie si asteptam rezultatul tot acasa”, a mai precizat sefa DSP Bucuresti.

De altfel, si prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a spus ca intalnirile publice sunt interzise si limitate, iar circulatia este limitata de la ora 23,00.

Etichete: carantina bucuresti, intalniri cu familie de sarbatori in timpul pandemiei, intalniri publice interzise

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.