Call center pentru pacientii cu boli oncologice

Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer pune la dispozitia pacientilor un call center – 0212530591 – unde acestia pot afla informatii despre boala si pot sesiza lipsa medicamentelor din piata.

Potrivit unui comunicat de presa, Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) marcheaza Ziua Supravietuitorului de Cancer prin lansarea unor initiative menite sa contribuie la cresterea supravietuirii si a imbunatatirii calitatii vietii persoanelor cu cancer.

Astfel, Federatia pune la dispozitia pacientilor un call center unde pot afla informatii despre boala, primesc informatii medicale generale, beneficiaza de consiliere psihologica gratuita, planuri personalizate gratuite de nutritie si pot sesiza lipsa medicamentelor din piata.

“Pandemia a adus provocari in plus pentru multi supravietuitori ai cancerului, fie ele de natura medicala, emotionala sau sociala. Prin activitatea noastra zilnica, venim in sprijinul acestor pacienti si ii ajutam sa gestioneze mai bine boala, sa revina cat mai curand la aspectele importante ale vietii de dinaintea diagnosticului si sa gaseasca noi modalitati de a duce in continuare o viata normala”, a declarat presedintele FABC, Cezar Irimia, potrivit comunicatului citat.

Etichete: call center pacienti cancer, federatia asociatiilor bolnavilor de cancer

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.