14 focare de Covid-19 in judetul Prahova

Conducerea Directiei de Sanatate Publica (DSP) Prahova a transmis ca in judet, in prezent, sunt 14 focare de Covid-19.

In context, prefectul Cristian Ionescu a transmis un mesaj in care indeamna la respectarea regulilor pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus.

“Am facut nenumarate apeluri catre dumneavoastra la respectarea acelor reguli minime care ne pot tine departe de COVID-19 atat pe noi, cat si pe ai nostri: purtarea mastii, pastrarea distantei, evitarea contactului direct cu alte persoane, igienizarea frecventa a mainilor, dar si a spatiilor comune. De asemenea, conform raportarilor Directiei de Sanatate Publica, am constatat ca, zilnic, avem persoane care opteaza sa se externeze desi sunt confirmate cu noul coronavirus, expunandu-i pe cei apropiati, si nu numai, la un risc enorm. Cateva zile de internare sau cateva zile de izolare la domiciliu trec, insa pierderea unei persoane apropiate, infectata din neglijenta, lipsa de rabdare sau neincrederea in existenta acestei boli, nu mai poate fi compensata in vreun fel. Este o lupta grea, dar la care trebuie sa participam si sa luptam cu totii”, a transmis prefectul judetului Prahova, potrivit Agrepres.

Etichete: focare covid-19, transmitere comunitara covid, dsp prahova

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.