Bucuresti: Au fost redeschise sase cabinete stomatologice scolare

Sase cabinete stomatologice scolare, cate unul in fiecare sector al Capitalei, au fost redeschise, potrivit Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB).

Programul de functionare al celor sase cabinete stomatologice este 8,00 – 15,00, in zilele de luni, miercuri si vineri, si 11,00 – 18,00, in zilele de marti si joi.

Potrivit sursei citate, activitatea in cabinetele stomatologice redeschise se deruleaza cu asigurarea tuturor masurilor necesare pentru protejarea sanatatii copiilor si cadrelor medicale, in contextul pandemiei de COVID-19.

In aceste cabinete stomatologice scolare, copiii pot beneficia de tratamente precum sigilari, detartraje, tratament carii, extractii dentare, in toate situatiile interventiile fiind gratuite.

Pana in luna martie 2020, momentul aparitiei virusului SARS-CoV-2 in Romania, in cadrul Retelei de Medicina Scolara a ASSMB functionau 157 de cabinete stomatologice in scoli, licee si universitati de stat, deservite de 156 medici si 126 de asistenti medicali.

Etichete: cabinete stomatologice copii bucuresti, cabinete stomatologice scolare, stomatologi copii

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.