O fabrica de confectii a fost inchisa dupa ce mai multi angajati au fost confirmati cu Covid-19

O fabrica de confectii din Botosani a fost inchisa temporar, ca urmare a inregistrarii unui focar de Covid-19.

Potrivit conducerii Directiei de Sanatate Publica (DSP) Botosani, zece dintre angajatii societatii din Botosani au fost diagnosticati cu noul coronavirus, iar la cererea autoritatilor sanitare, patronii fabricii au decis suspendarea temporara a activitatii.

„S-a luat legatura cu patronii, ei au fost foarte deschisi si pe 20 mai s-au trimis toti salariatii la domiciliu pentru doua saptamani. Este o masura preventiva, pana pe 2 iunie”, a afirmat Dr. Monica Adascalitei, directorul DSP Botosani, conform potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, fabrica din Botosani produce camasi pentru export, are actionariat italian si anul trecut a avut o medie de 269 de angajati.

Etichete: focar covid-19, angajati confirmati covid-19, dsp botosani

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.