Centru ‘drive-in’ de testare Covid-19, la Bucuresti

Un centru ‘drive-in’ de testare Covid-19 va fi deschis in Bucuresti, urmand sa deserveasca orice persoana care doreste, fara programare prealabila.

Pretul unui asemenea test este de 390 de lei, iar rezultatele sunt comunicate in maximum 24 de ore.

Persoanele care apeleaza la aceasta metoda de testare vor patrunde cu propriul autoturism in zona de recoltare, probele fiind luate fara parasirea acestuia.

Procedura de recoltare consta in doua ‘pit stop’-uri. La prima statie se face o informare asupra politicii de GDPR si se semneaza acordul, apoi se face poza a cartii de identitate, se noteaza adresa de email a persoanei testate si numarul de telefon.

Masina intra pe al doilea culoar, iar la cel de-al doilea stop, pacientilor li se va recolta din gat proba spre analiza.

Acest centru drive-in va fi amplasat in parcarea complexului Baneasa Shopping City din Bucuresti.

Etichete: testare covid-19 bucuresti, testare drive in covid, testare coronavirus fara programare

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.