Testare gratuita Covid-19 pentru bolnavii din Alba care fac tratamente si in alte judete

Pacientii oncologici din Alba si cei cu alte afectiuni grave care necesita interventii medicale de specialitate urgente in spitale din alte judete pot fi testati gratuit pentru Covid-19 de catre DSP.

“DSP Alba vine in intampinarea cetatenilor judetului si decide sa sprijine pacientii oncologici, dar si pe cei cu alte afectiuni grave care necesita interventii medicale de specialitate urgente, fie ca este vorba de tratament oncologic de specialitate sau interventii chirurgicale ce trebuie realizate in spitale din alte judete. Pe langa testarea pacientilor spitalelor din judetul Alba, in laboratorul DSP vor fi testati pentru COVID-19 si pacientii din Alba care necesita asistenta medicala in spitale din alte judete unde testarea ar presupune un timp prea mare de asteptare, dar si cheltuieli de cazare pana la obtinerea rezultatului”, se precizeaza intr-un comunicat al institutiei

Persoanele in cauza trebuie sa se deplaseze la spitalul din raza domiciliului, fara programare prealabila, unde le va fi recoltat testul. Aici, vor trebui sa prezinte bilet de trimitere de la medicul de familie sau scrisoare medicala. Recoltarea se va face in baza acestor documente, rezultatul si buletinul de analiza urmand sa fie comunicate de catre spitalul unde s-a facut recoltarea.

Etichete: testare gratuita covid-19, teste pacienti oncologici, testare covid-19 alba

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.