„Pandemia ne-a reamintit ca suntem cu totii in aceeasi barca” (Papa Francisc)

Pandemia de coronavirus ar trebui sa ne determine sa avem grija de „cei vulnerabili, de cei stramutati si de planeta noastra grav bolnava”, a transmis, Papa Francisc, vineri, citat de agentia DPA.

„In 2020, tacerea a domnit saptamani intregi pe strazile noastre. O tacere dramatica si tulburatoare, care ne-a oferit totusi ocazia de a auzi strigatul celor vulnerabili, al celor stramutati si al planetei noastre grav bolnava „, a spus papa Francisc referindu-se la masurile de izolare impuse in toata lumea, citat si de Agerpres.

„Trebuie sa invatam sa impartim intre noi pentru a creste impreuna, fara a exclude pe nimeni. Pandemia ne-a reamintit ca suntem cu totii in aceeasi barca”, a mai precizat suveranul pontif, care a subliniat ca “pentru a conserva casa noastra, a tuturor, si a o face sa semene tot mai mult cu planul initial al lui Dumnezeu, trebuie sa ne luam angajamentul de a asigura cooperarea internationala, solidaritatea globala si implicarea la nivel local, fara a exclude pe nimeni”.

Etichete: pandemia de coronavirus, epidemia covid-19, papa francisc

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.