Consultatii telefonice acordate de medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta Botosani

Medicii Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) ‘Mavromati’ din Botosani vor asigura, incepand din aceasta saptamana, consultatii telefonice pentru pacienti, pentru a suplini astfel serviciile medicale suspendate in ambulatoriul de specialitate, ca urmare a transformarii unitatii medicale in spital suport pentru pacientii infectati cu virusul COVID-19.

“Pana acum se faceau consultatii prin telefon doar pentru Cabinetul oncologic, dar acum se doreste si pentru celelalte cabinete din ambulatoriu. Asta pentru ca pacientii sa nu se mai deplaseze la spital, pentru ca ambulatoriul este partial inchis. Medicul ii va da detaliile necesare ca activitatea sa reintre usor in normal, in conditiile in care spitalul este spital COVID”, a afirmat purtatorul de cuvant al SJU, Ioan Asaftei, citat de Agerpres.

Numerele de telefon ale cadrelor medicale vor fi postate pe site-ul spitalului, iar pacientii vor putea opta pentru medicul curant, in functie de specialitatea acestuia.

Etichete: consultatii telefonice, consultatii medicale, consultatii spitalul judetean de urgenta botosani

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.