Scolile s-ar putea redeschide la sfarsitul lunii mai – inceputul lunii iunie; Hotelurile si restaurantele, dupa 15 mai

Scolile s-ar putea redeschide la sfarsitul lunii mai – inceputul lunii iunie, o discutie pe aceasta urmand sa aiba loc, miercuri, intre demnitarii din Guvern.

“Poate sfarsitul lunii mai – inceputul lunii iunie, 1 iunie. Trebuie sa avem foarte mare grija pentru tot ce inseamna copii. Ne gandim, ei se vor reintalni dupa o anumita perioada, deja maine am o intalnire cu ministrul Educatiei, in care sa stabilim niste protocoale pentru revenirea in scoli”, a precizat ministrul Nelu Tataru la postul de televiziune Antena 3, citat si de Agerpres.

Demnitarul a precizat ca se vor discuta detaliile legate de revenirea copiilor la scoala.

“Tot ce inseamna circuitul copiilor, daca vom face mai multe schimburi, daca vor fi mai putine ore, daca vom avea acele biocide, daca vom avea si mascute, dar efectiv sunt protocoale pe care le stabilim si le vom adapta la nevoile momentului”, a mentionat Tataru conform surselor citate.

Totodata, ministrul Sanatatii a mai precizat ca hotelurile si restaurantele s-ar putea deschide gradual dupa 15 mai, cu anumite precautii. Cat priveste cinematografele, el a mentionat ca acestea nu vor putea fi deschise dupa 15 mai.

Etichete: redeschiderea scolilor coronavirus, redeschidere reastaurante coronavirus, masuri izolare, reluare cursuri scolare epidemie covid-19

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.