Sectia ORL de la Spitalul Judetean Valcea, inchisa dupa ce un cadru medical a fost confirmat cu coronavirus

Sectia ORL din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Valcea a fost inchisa temporar dupa ce un cadru medical a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

“Din testele efectuate pacientilor suspecti SARS-CoV-2 care s-au prezentat la Spitalul Judetean de Urgenta Valcea in data de 5 aprilie 2020, un singur test este pozitiv. Acesta apartine unui cadru medical, angajat al Spitalului Judetean de Urgenta Valcea – Sectia ORL. S-au luat imediat toate masurile de protectie, de dezinfectare a spatiilor, de testare a tuturor contactilor din Sectia ORL. Sectia ORL a fost temporar inchisa. Imediat ce vom avea rezultatul testelor, va vom comunicat”, scrie intr-un comunicat al unitatii medicale. comunicatul citat.

Potrivit sursei citate, datele preliminare ale anchetei epidemiologice indica o transmitere intracomunitara.

“A fost inceputa si ancheta epidemiologica si datele preliminare indica o transmitere intracomunitara. Informam populatia judetului Valcea ca luam toate masurile necesare pentru limitarea raspandirii infectiei cu SARS-CoV-2”, se mai precizeaza in comunicatul SJU Valcea.

Etichete: orl valcea, spitalul judetean valcea, cadru medical coronavirus, transmitere covid-19

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.